RPJM Oy, Oulu, puh. 040 760 6596, jani.niiranen[at]rpjm.fi

Ikkunan asennus Oulun ympäristökunnissa

Ikkunan asennus sujuu osaavalta ammattilaiselta käden käänteessä. RPJM Oy asentaa ikkunat ja ovet tarkasti paikoilleen kaikissa kohteissa. Työskentelemme Oulussa ja ympäristökunnissa, kuten Kempeleessä ja Muhoksella noin 80 kilometrin säteellä.

Ikkunat vaikuttavat merkittävästi asunnon energiankulutukseen ja sen myötä myös energialaskuun. Oikein valituilla ja asennetuilla ikkunoilla voit säästää lämmityskustannuksissa huomattavan summan. Ikkunoiden pinta-ala ja ilmansuunta vaikuttavat myös talon lämpötalouteen. Ikkunoiden kautta tulevan valon ja passiivisen aurinkolämmön kautta on mahdollista vähentää valaistuksen ja lämmityksen energiantarvetta.

Päivittäinen käyttö ja muuttuvat sääolosuhteet kuluttavat ikkunoita ja ovia, minkä vuoksi niiden vaihto tulee ajankohtaiseksi ennen pitkää. Meillä on pitkä kokemus ikkunoiden ja ovien vaihdoista ja asennuksista. Teemme työmme ripeästi ja joustavasti silloin, kun sinulle sopii. Uuden oven tai ikkunan asennus onnistuu näppärästi myös muun saneerauksen yhteydessä.

Ikkunaremontti

Ikkunaremontti kannattaa, sillä sen avulla voidaan saavuttaa parempi äänieristys ja lämmöneristävyys. Lisäksi uusien ikkunoiden karmien ulkopinta on alumiinia, joka kestää puuta paremmin luonnon rasitusta. Sen ansiosta myös uusien ikkunoiden huoltoväli on pidempi. Ikkunaremontti voi sisältää asunnon ikkunoiden uusimisen joko osittain tai kokonaan. Tyypillinen ikkunoiden korjaus- tai vaihtoväli on 30–45 vuotta kohteesta riippuen. Kuntoon vaikuttaa myös se, mihin ilmansuuntaan ikkuna on.

Ennen uuden ikkunan asennusta poistamme vanhat karmit ja tarkastamme asennuspohjan huolellisesti. Sen jälkeen asennamme aukkoon uuden karmin ruuvikiinnityksellä ja eristämme karmin ja seinän välisen tilan uretaanivaahdolla. Asennamme sisä- ja ulkopuolelle sopivan sävyiseksi maalatut peitelistat ja lopuksi viimeistelemme työn silikonilla.

Oviremontti

Uusi ulko-ovi viimeistelee talon julkisivun ja kutsuu astumaan sisään. Hyvä ovi on turvallinen ja kestää hyvin käyttöä. Pääoven lisäksi vaihdamme ja asennamme esimerkiksi sivuovet, takaovet, parvekeovet ja terassiovet. 

Oviremontti kannattaa usein tehdä Ikkunaremontin yhteydessä. Olisiko aika vaihtaa vanhan tilalle uusi ulko-ovi? Tarjous kannattaa pyytää jo tänään!

Puhelimitse saat tarjoukset numerosta:

040 760 6596

Cxense Display