RPJM Oy, Oulu, puh. 040 760 6596, jani.niiranen[at]rpjm.fi

Katon asennus Oulusta

Uuden katon asennus onnistuu kätevästi kattoremontin yhteydessä. RPJM Oy remontoi ja uusii katot Oulussa ja ympäristökunnissa, kuten Kempeleessä ja Muhoksella 80 kilometrin säteellä. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua pitkällä kokemuksella. 

Hyväkin katto saapuu ennen pitkää käyttöikänsä loppuun. Meiltä voit tilata uuden katon valmiiksi asennettuna. Asennuspalvelumme on nopea, tehokas ja kaiken lisäksi hinnaltaan kilpailukykyinen.  Asennamme erilaiset kattotyypit, kuten peltikatot, tiilikatot ja huopakatot yhtä sujuvasti.

Uuden katon asennus kannattaa hoitaa hyvissä ajoin, ennen kuin vanha katto alkaa esimerkiksi vuotaa. Älä siis jätä työtä viime tippaan, vaan kysy tarjous kattoasennuksesta jo tänään!

Peltikaton asennus

Peltikaton asennus alkaa vanhan katteen purkamisella ja tarvittaessa aluslaudoituksen uusimisella. Toisinaan uusi peltikatto on mahdollista tehdä vanhan katteen päälle, mutta yleensä vanha katto puretaan. 

Varsinaisen katteen alle levitetään aluskate, joka estää kattorakenteiden vaurioitumisen peltikaton kondension seurauksena. Aluskatteen asennus tapahtuu vaakasuunnassa ja mahdollisimman yhtenäisesti, jotta aluskatetta pitkin valuva vesi ei pääse saumakohdista kattorakenteisiin. 
Kattopellit kiinnitetään valmistajan ohjeistuksen mukaan. Yleensä kiinnityksessä käytetään piikkikärkisiä ruuveja, joiden ansiosta kattopeltiin ei tarvitse porata reikiä kiinnitystä varten. 

Peltikatoista laadukkain on konesaumattu peltikatto, jossa kattopellit on saumattu kaksinkertaisesti kiinni toisiinsa. Tämän ansiosta valmiissa katossa ei ole yhtään reikää. Konesaumakatto valmistetaan koneellisesti joko sähkö- tai käsikäyttöisiä saumauskoneita käyttäen. Sen vahvuuksia ovat hyvä vedenpitävyys sekä pitkä käyttöikä. 

Peltikaton hinta määräytyy kohteen koon mukaan urakkaveloituksena. Meillä peltikaton asennus tehdään aina kokonaistoimituksena avaimet käteen -periaatteella.

Tiilikaton asennus

Tiilikatto on kestävä ja pitkäikäinen sijoitus, joka nostaa talon arvoa. Tiilikaton asennus alkaa aluskatteen ja tuuletusrimojen asentamisella, joiden päälle kiinnitetään ruoteet ja tehdään tarvittavat läpivientityöt. Tiiliä aletaan latoa alaräystäältä lähtien oikealta vasemmalle. 

Huopakaton asennus

Huopakatto eli bitumikatto on suosittu äänettömyyden ja helpon asentamisen ansiosta. Sen murretut värit sopivat erinomaisesti myös suomalaiseen maisemaan. Huopakaton asennus alkaa räystäältä tippapeltien ja sisätaitteisiin tulevien jiirikermien asentamisella. Niiden päälle asennetaan varsinainen kate, joka viimeistellään harja- ja päätelevyillä. 

Kysy tarjous sähköisellä lomakkeella katon asennuksesta jo tänään!

Saat hinta-arvion myös numerosta:

040 760 6596

Katon asennus Oulu | Peltikatot ja lumiesteet luotettavasti asennettuina

Cxense Display