RPJM Oy, Oulu, puh. 040 760 6596, jani.niiranen[at]rpjm.fi

Kattoremontti Oulun seudulla

Olisiko aika tehdä kattoremontti? RPJM Oy tekee erilaiset kattotyöt kätevänä kokonaispakettina. Työskentelemme Oulussa ja ympäristökunnissa, kuten Kempeleessä ja Muhoksella 80 kilometrin säteellä. Meiltä saat kokonaisvaltaista palvelua vain yhdellä sopimuksella, ilman alihankkijoita. 

Kattoremontti kannattaa teettää hyvissä ajoin silloin, kun vanha katto on vielä kunnossa. Jos kattoikkunat ovat alkaneet päästää vettä tai naulankantojen vanhat muovitiivisteet hapertua, on remontti aina työläämpi ja kalliimpi tehdä. Viimeistään silloin, kun katto vuotaa, on aika kutsua ammattilaiset paikalle. Kattoremontit kannattaa tehdä vielä silloin kun suurta vahinkoa ei ole päässyt tapahtumaan.

Vesikattoremontit luotettavasti

Vesikatto suojaa taloa sateelta ja muilta sään vaikutuksilta. Sen vuoksi katon on oltava tarpeeksi jyrkkä, että vesi pääsee valumaan katolta esteettömästi maahan tai sadevesijärjestelmään. Teemme yläpohjaan paksun lämmineristekerroksen ja toimivan tuuletuksen, minkä ansiosta rakenteisiin tiivistynyt vesihöyry poistuu tuuletusilman mukana.

Kauttamme saat kaikki yleisimmät vesikatot: peltikatot, huopa- ja bitumikatot, decra-katot sekä tiilikatot. Teemme vesikattoremontit laadukkaasti alusta loppuun saakka sopimuksen mukaan. Tarjoamme nopeat toimitukset ja ensiluokkaisen työnjäljen kohteessa kuin kohteessa. Kattoremontit syntyvät usean vuoden kokeumksella ja näkemyksellä.

Katon korjaus – kysy hinta 

Aluksi tutkimme katon korjaustarpeen ja teemme tarvittavan mitoituksen. Tämän jälkeen voimme antaa kilpailukykyisen tarjouksen katon korjauksesta. Sovimme sopivasta asennusajankohdasta ja tarvittavista välineistä. Kattoremonteista saat aina pitävän tarjouksen ilman yllättäviä piilokuluja. Sen vuoksi kattoremontti kannattaa tilata meiltä.

Etsimme katon mahdolliset vuotokohdat ja tutkimme ne perusteellisesti. Vaurion laajuuden mukaan joko korjaamme kattomateriaalin vuotokohdat tai tarvittaessa asennamme tilalle uuden katon. Katon uusimisesta keskustelemme ja sovimme asiakkaan kanssa erikseen. Aluskate voidaan myös korjata tai uusia tarvittaessa. Tutkimme ja korjaamme myös kiinnitykset, pinnoitteet ja muut katon toiminnot kattoturvatuotteita unohtamatta. Katto voidaan myös maalata tarvittaessa.

Katon korjaus voi sisältää myös aluskatteet, tikkaat, rännit, kattoturvatuotteet sekä piipunpellitykset. Tarvittaessa puramme vanhan katon ja asennamme uuden tilalle. Helpointa on tehdä kaikki tarvittava yhdellä kertaa, niin kattosi kestää taas vuosia eteenpäin!

Tilaa kattoremontti tai ota yhteyttä ja kysy hinta remontille!

Puhelimitse tavoitat numerosta:

040 760 6596

Kattoremontti Oulu | Kattoremontit ammattitaidolla ja kokemuksella

Kuva Virpiniemen Golf Clubilta, jonne teimme mm. vesikattorungot.

Lisää referenssejä näet täältä.

Cxense Display