RPJM Oy, Oulu, puh. 040 760 6596, jani.niiranen[at]rpjm.fi

Kylpyhuoneremontti Oulusta

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista remonteista, joka vaatii runsaasti kokemusta ja erikoisosaamista. RPJM Oy on luotettava tekijä, joka on remontoinut onnistuneesti lukuisia kylpyhuoneita Oulun seudulla. Toimimme myös Kempeleessä, Muhoksella ja ympäristökunnissa 80 kilometrin säteellä. Meiltä saat kaikki tarvitsemasi remonttipalvelut vaivattomasti yhdestä paikasta, avaimet käteen -palveluna. Kylpyhuoneremontti tehdään aina luotettavalla laatutakuulla.

Kosteiden tilojen korjaukset kasvattavat suosiotaan jatkuvasti. Vanhojen asuntojen virheellisistä rakenneratkaisuista, tarvittavien tekniikoiden puutteesta ja tilojen virheellisestä käytöstä halutaan yhä useammin eroon. Huolellisesti suunniteltu ja hyvin tehty märkätilaremontti parantaa elämänlaatua ja asumisviihtyvyyttä. Se kohottaa myös asunnon arvoa ja tekee siitä houkuttelevamman kohteen asuntomarkkinoilla.

Kylpyhuoneen saneerauksen yhteydessä kannattaa teettää myös WC-remontti tai saunaremontti. Näin kaikki märkätilat tulevat kerralla kuntoon ja ne voidaan tarvittaessa remontoida yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Millainen on sinun unelmiesi kylpyhuone? Olipa suunnitelmissasi pieni ja näppärä suihkutila tai kokonainen kotikylpylä, me autamme haaveittesi toteuttamisessa. Teetä kylpyhuoneremontti hyvään hintaan ja kysy tarjous jo tänään. Saat meiltä aina pitävän tarjouksen ja teemme kylpyhuoneremontit ilman yllättäviä piilokuluja.

Vesivahingon korjaus ammattitaidolla

Yllättikö vesivahinko? Ei hätää, meiltä saat avun nopeasti! Korjaamme ja tutkimme kaikenlaiset vesivahingot äkillisistä putkivuodoista pitkän ajan kuluessa syntyneisiin kosteusvaurioihin saakka. 

Rakenteessa piilevästä ylimääräisestä kosteudesta kertovat esimerkiksi näkyvä vesi, laattojen ja maalin irtoilu, muovimaton kupruilu, rakennuslevyjen ja puurakenteiden tummuminen ja turpoaminen, ummehtunut ja paha haju sekä vuotoäänet. Myös asukkaiden hengitystiesairaudet ja yliherkkyydet voivat olla merkki kosteudesta.

Vesivahingon korjaus on erikoisalaamme, joten tiedämme, miten toimia vahinkokohteessa. Pyrimme aloittamaan kuivaukset ja kastuneiden rakenteiden purkutyöt mahdollisimman nopeasti, jotta vauriot ja kustannukset jäävät oletettua pienemmiksi.

Vesieristys luotettavasti

Vesieristys on kylpyhuoneremontin perusta, jonka tulee olla ehdottomasti kunnossa. Huolehdimme siitä, että märkätilojen seinät ja lattiat tulevat vesieristettyä tarkasti ja huolellisesti. Käytämme vain sertifioituja, toistensa kanssa yhteensopivia vesieristeitä. Kylpyhuoneremontit onnistuvat monen vuoden kokemuksella.

Teemme kaikki vesieristystyöt avaimet käteen -periaatteella, joka on asiakkaalle vaivaton valinta. Tämän jälkeen on vuorossa pesuhuoneen laatoitus, jonka teemme toiveidesi mukaan.

Tilaa kylpyhuoneremontti tai kysy tarjousta sähköisellä lomakkeella tai soita:

040 760 6596

Kylpyhuoneremontti Oulu | Vesieristys ammattitaidolla

Cxense Display