RPJM Oy, Oulu, puh. 040 760 6596, jani.niiranen[at]rpjm.fi

Saunaremontti Oulu

Saunaremontti kannattaa tilata ammattilaiselta, jolla on kokemusta ja näkemystä. RPJM Oy on remontoinut lukuisia saunoja tyytyväisille asiakkaille Oulun seudulla. Toiminta-alueemme ulottuu Oulusta ympäristökuntiin, kuten Kempeleeseen ja Muhokselle 80 kilometrin säteellä.  

Sauna on tärkeä osa kotia – siltä vaaditaan paljon. Sen tulisi olla toimiva ja viihtyisä tila, jossa rentoutuminen sujuu ja jossa on mukava viettää aikaa. Kun arkea helpottavat ratkaisut yhdistyvät upeaan ulkonäköön, tuo uusi sauna iloa vuosiksi eteenpäin. 

Saunan käyttöaste on Suomessa yleensä suuri, joten tila altistuu kovalle kulutukselle. Siksi saunan remontointi tulee ajankohtaiseksi ennen pitkää ajan kuluessa. Myös nykyajan vaatimukset ja trendit vaativat sitä, että sauna päivitetään tähän päivään. Onnistunut lopputulos alkaa huolellisesta suunnittelusta, joten aluksi kannattaa miettiä, mitä saunatilalta haluaa. 

Millainen on sinun unelmiesi sauna? Haluaisitko modernin, nykyaikaista tyyliä edustavan vai lämminhenkisen, perinteisen saunatilan vai kenties yhdistelmän molempia? Olipa kylpyhuoneesi tai saunasi millainen tahansa, me autamme haaveittesi toteuttamisessa. Haluamme näyttää, että onnistunut saunaremontti on mahdollista tehdä siististi, tehokkaasti ja vaivattomasti. 

Laatoitukset ja kaakelointi

Teemme kylpyhuoneen laatoitukset ja kaakeloinnit laadukkaasti toiveidesi mukaan. Hyvännäköinen seinälaatoitus antaa pesutilalle ilmettä ja tekee kokonaisuudesta tyylikkään. Laattaliikkeet tarjoavat laajan valikoiman erilaisia laattoja pienestä mosaiikista suuriin pintoihin. Laatan valinnassa kannattaa huomioida ulkonäön lisäksi sen helppo puhdistettavuus.

Teemme kylppärin seinien sekä lattian laatoitukset tarkasti ja huolellisesti. Laatoitettu märkätila vaatii myös kunnon vesieristykset. Meiltä löytyy kokemusta vesieristeen asennuksesta. Avullamme työt tehdään kerralla oikein.

Saunan panelointi

Remonttiin sisältyy aina laatoitusten lisäksi saunan panelointi, jonka hoidamme ammattitaitoisesti alusta loppuun. Asentajillamme on vankka kokemus asennustöistä, joten saunapaneelit tulevat varmasti asennetuksi paikoilleen juuri niin kuin kuuluu. Saunalauteet saat kauttamme kustannustehokkaasti.

Saunan paneloinnin avulla tilan tunnelmaa voidaan säätää todella paljon. Paneloinnin voi tehdä pysty- tai vaakasuunnassa tai tila voi olla sekoitus molempia. Asennamme saunaan myös tarvittaessa kivilaatoista tehdyt huomioseinät tai sisustuselementit sekä saunakalusteet tarpeesi mukaan. Tilaa saunaremontti, kun kaipaat ammattilaiselta kestäviä ratkaisuja.

Puhelimitse tavoitat numerosta:

040 760 6596

Cxense Display