RPJM Oy, Oulu, puh. 040 760 6596, jani.niiranen[at]rpjm.fi

Remontti Oulusta luotettavasti

Onnistunut remontti syntyy kokeneiden ammattilaisten käsissä. RPJM Oy remontoi Oulussa ja ympäristökunnissa, kuten Kempeleessä ja Muhoksella 80 kilometrin säteellä. Tarjoamme laadukasta ja monipuolista remonttipalvelua vuosien kokemuksella.

Näyttävätkö vanhat pinnat kuluneilta? Onko yleisvaikutelma vanhanaikainen ja aikansa elänyt? Repsottavatko saumat ja halkeilevatko laatat? Jos vastasit kyllä, on aika kutsua ammattilainen paikalle. Teemme remontit alusta loppuun yhdellä sopimuksella, joten meiltä saat palvelua avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisvaltainen palvelumme on vaivaton ja huoleton vaihtoehto, sillä huolehdimme kaikesta puolestasi.

Remontoimme ammattitaidolla kaikki tilat keittiöstä kylpyhuoneeseen. Kuuntelemme ja kartoitamme toiveesi ja toteutamme työn niiden pohjalta. Vetääkö ikkunoista tai vuotaako kylmää ilmaa ovista? Teemme myös ikkunaremontit ja oviremontit kaikissa kohteissa. Kerro meille, millainen remontti olisi asunnossasi ajankohtainen.

Remontointi

Toteutamme tarvittaessa omakotitalojen, huoneistojen, teollisuushallien yms. remontoinnit ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella. Valitse alta aihe, josta olet kiinnostunut:

• Kylpyhuoneet
• Saunat
• Kattoremontit
• Katon asennukset
• Sisustukset
• Ikkunan asennukset
• Vauriokorjaukset

Sisustusremontti

Sisustusremontti on helppo tapa uudistaa tila mieluisaksi. Vanha asunto voidaan saada näyttämään uudelta pienilläkin muutoksilla.

Raikas ilme syntyy esimerkiksi katon, seinien, lattioiden ja listoituksien uusimisella. Maalaamme ja tapetoimme myös seinät haluamallasi tyylillä. Jos vesivahinko yllättää, korjaamme sen aiheuttamat tuhot nopeasti. Olipa kyseessä putkivuoto tai muu kosteusvaurio, me kuivaamme ja kunnostamme tilan alkuperäistä vastaavaksi.

Sisustusremontti parantaa asumisviihtyisyyttä ja nostaa asunnon arvoa. Hyvännäköiseksi remontoitu asunto houkuttelee myös potentiaalisia ostajia ja menee paremmin kaupaksi.

Huoneistoremontti

Asunto-osakkeesta kannattaa pitää hyvää huolta. Tilaa meiltä huoneistoremontti esimerkiksi rivitaloon tai kerrostaloon, niin teemme sen alusta loppuun saakka toiveidesi mukaan. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, joten ennen työhön ryhtymistä on syytä varata aikaa huolelliseen suunnitteluun. 

Asunto-osakeyhtiölain mukaan asunnossa tehtävistä remonteista on ilmoitettava taloyhtiön hallitukselle. Talon rakenteisiin ja naapurihuoneiston vaikuttavista muutoksista tulee aina tehdä kirjallinen remontti-ilmoitus. Lupa kannattaa pyytää ajoissa, sillä huoneistoremontti voidaan aloittaa vasta sen myöntämisen jälkeen. Ota yhteyttä lomakkeella ja kysy tarjous!

Voit myös soittaa suoraan numeroon:

040 760 6596

Remontti Oulu | Remontit luotettavasti ja kattavasti kaikille

Kuva Virpiniemen Golf Clubilta, jonne toteutimme useita kirvesmiehen töitä.

Lisää referenssejä löydät täältä.